Selecteer een pagina

30 daags experiment

De beste versie van jezelf

ken je dat?

Je wéét dat je bepaalde dingen echt zou moeten doen (of juist laten), maar het lukt je maar niet om het echt te DOEN? Wij ook…

Je wéét dat je je beter voelt als je op tijd naar bed gaat.

Je wéét dat je je beter voelt als je vaker nee zegt.

Je wéét dat je je beter voelt als je geen of weinig suikers eet.

Je wéét dat je je beter voelt als je de lat niet zo hoog legt.

Je wéét dat je je beter voelt als je goed voor jezelf zorgt.

Maar tóch lukt het je niet om het anders te doen dan je doet.

dat noemen we zelfsabotage

Zelfsabotage is een beschermingsmechanisme van het ego om je veilig te houden. Het ego is erop gericht om in het hier en nu kortstondig plezier te ervaren en pijn te vermijden, maar dat is niet per sé wat je nodig hebt om écht gelukkig te zijn.

Bevrijd jezelf van zelfsabotage en leef je mooiste leven!

A

Voel jij dat je meer uit het leven wilt halen en jezelf fitter, vrolijker en blijer wilt voelen?

A

Voel je dat je steeds opnieuw belemmerd wordt door je eigen overtuigingen om écht te doen waar jij blij en gelukkig van wordt?

A

Wil je graag meer bewegen, gezonder leven en positief denken, maar val je steeds terug in oude gewoontes en patronen?

A

Zou je graag meer rust in het dagelijks leven willen ervaren maar weet je gewoon echt niet hóe?

A

Ben je bereid om te investeren in jezelf en nu voor eens en voor altijd je systeem te resetten zodat het steeds makkelijk wordt om de beste versie van jezelf te ZIJN?

op 1 mei zijn we gestart met het 30 daags experiment

'De beste versie van jezelf'

 

In 30 dagen tijd helpen we jou om jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan het leven van je mooiste leven, zodat je die beste versie van jezelf kunt ZIJN. 

 

De inschrijving voor dit experiment is gesloten, maar je kunt je gratis en vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst van het volgende experiment!

 

Inschrijven voor de wachtlijst

Waarom dit experiment?

Als je een ander leven voor jezelf wenst dan je nu hebt, dan zul je dingen anders moeten doen. Als er iets is dat móet veranderen, ben jij de enige die het kán veranderen.  

Gezonde gewoontes dragen bij aan een gelukkig leven

Het hele leven is een aaneenschakeling van momenten. Hoe meer goede momenten je hebt, hoe gelukkiger je leven. Door jezelf goede, gezonde gewoontes aan het leren kán het niet anders dan dat je een gelukkiger leven gaat leiden.

30 dagen om gewoontes te veranderen

Het is wetenschappelijk aangetoond dat het ongeveer 30 dagen duurt voordat een nieuwe gewoonte in je onderbewuste is opgenomen. Wilskracht en discipline zijn daarbij je belangrijkste bondgenoten. Na die 30 dagen wordt die nieuwe gewoonte met de dag vanzelfsprekender

Succesformule

Succes is een mix van een helder doel voor ogen hebben en de juiste strategie toepassen. Als je weet waar je heen wilt is het makkelijker om de juiste richting op te gaan. Wij helpen je met het stellen van heldere doelen en het opstellen van een persoonlijke strategie. Je moet het alleen zelf DOEN!

Het verschil tussen weten en doen

Je wéét wel dat je bepaalde dingen anders zou moeten doen, maar je doet het niet. Dat komt omdat je onderbewuste blijkbaar toch meer nadelen ziet in het veranderen van gedrag dan de voordelen die het zou opleveren. Tijdens dit experiment ga je ervaren wat het verschil is waardoor het steeds makkelijk wordt om andere keuzes te maken. Je krijgt bewijs dat het écht beter is om te veranderen.

Controle en commitment

Je bent sneller geneigd om iets nieuws vol te houden als er een bepaalde vorm van controle is dan wanneer je volledig op jezelf bent aangewezen. Je smokkelt makkelijker als niemand kijkt. In dit experiment bieden we een veilige plek om elkaar successen te vieren, elkaar te motiveren als het even moeilijk wordt en inspiratie te delen om het eens van een andere kant te bekijken.

30 dagen is te overzien

Als we nu tegen je zeggen dat je voor de rest van je leven geen suiker meer mag eten zeg je waarschijnlijk ‘ja daaaaag, dat houd ik nooit vol!’ Maar met 30 dagen denk je sneller ‘oh, maar dat kan ik wel!’

Niet nu? Wanneer dan wel?!

Wat krijg je?

Werkboek + 30 dagen journal (pdf)

Je krijgt een praktisch werkboek waarin je aan de hand van diepe vragen meer inzicht krijgt in je werkelijke behoeften en drijfveren. Het werkboek helpt je om persoonlijke, doelen en strategie op te stellen. In het 30 dagen journal kun je je vorderingen bijhouden en je ervaringen registeren zodat je na 30 dagen terug kunt kijken wat nou het échte verschil is.

Online start-up meeting

We starten het experiment op 1 mei met een gezamenlijke zoom start-up sessie. In deze sessie leggen we alles uit over de inhoud van het experiment, we geven belangrijke tips en tools en helpen je met het fine-tunen van je persoonlijke doelen en strategie.

Online Masterclass zelfliefde

Zelfsabotage komt vrijwel altijd voort uit een gebrek aan eigenwaarde. Zelfliefde is een ontzettend belangrijk onderwerp als het gaat om gedragsverandering ten guste van jezelf. Daarom geven we met liefde een inspirerende masterclass zelfliefde. Deze masterclass gaat je helpen om weer in verbinding te komen met je intrinsieke gevoel van eigenwaarde en van daaruit andere keuzes te maken.

Online Masterclass universele wetten

We worden omringt door talloze universele wetten. Deze wetten kunnen voor je, of tegen je werken, maar werken doen ze. Tijdens deze masterclass leren we je de belangrijkste universele wetten kennen die je kunnen helpen meer uit jezelf en uit je leven te halen. Je leert waarom mindset zo belangrijk is in het creëren van een fijner leven. Je leert het leven beter begrijpen.

yoga en meditatie

Yoga en meditatie zijn fantastische vormen om in contact te komen met je zelf en je werkelijke behoeften. Tijdens die 30 dagen experiment krijg je toegang tot verschillende yoga en meditaties die je tijdens het experiment kunt toepassen. Ervaar wat yoga en meditatie voor jou en je bewustzijn kunnen doen.

facebookgroep met bondgenoten

Je krijgt toegang tot een fantastische groep bondgenoten. In deze groep houden we dagelijks contact. We vieren elkaar successen, motiveren elkaar als het even moeilijk wordt en delen inspiratie om het eens vanuit een andere hoek te bekijken. We geven praktische tips en tools en stellen waar nodig de doelen en strategieën bij.

Live Q&A sessies 'on demand'

Op verzoek zullen we live Q&A sessie organiseren om al je vragen en uitdagingen tijdens dit experiment te bespreken.

Wie zijn wij?

Wij zijn Anouk en Gwen. Wij zijn elkaars businessbuddy’s, elkaars coaches maar vooral elkaar zussen. Ondanks dat we heel verschillend zijn, hebben we één ding gemeen. Wij hebben allebei van onze levensmissie ons beroep gemaakt.

Anouk

Mijn missie is om jou te helpen meer uit jezelf en uit je leven te halen door je in contact te brengen met je levensmissie en je te inspireren en ondersteunen jouw levenspad te bewandelen, zodat je een leven met meer rust, plezier en voldoening kunt gaan leven.

Met verlicht je levenspad geef ik (online) workshops en trainingen op het gebied van mindset, universele wetten en wijsheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geef ik inzicht in het persoonlijke levensdoel en bijbehorende levenspad door het maken van persoonlijke levensdoelreadingen.

Gwen

Het is mijn missie om mensen te inspireren het allerbeste uit zichzelf te halen zodat ze hun volledig potentieel kunnen bereiken in het hebben van een gezond, gelukkig en vredig leven.

Ik doe dat door middel van (online) yoga en meditatielessen, soundhealings en massages. Ook geef ik coaching op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling. Op dit moment verwacht ik mijn eerste kindje en geef ik ook (online) zwangerschapsyoga. Je vindt mijn lessen op yogagwen.com 

Dit 30 daagse experiment is geboren vanuit ons eigen enthousiasme. Samen zijn we ons éigen experiment gestart en we zijn zo enthousiast over de vorm en het resultaat dat we niet anders kúnnen dan dit met de wereld delen. We hebben onze krachten gebundeld en speciaal voor jou dit fantastische experiment gecreëerd.

Onze intentie is echt om jou te hélpen het allerbeste uit jezelf te halen zodat je de beste versie van jezelf kunt ZIJN. Die versie van jou die de potentie heeft om zijn of haar droomleven echt te léven.

 

30 dagen DOEN!

Neem de touwtjes weer zelf in handen en start je éigen experiment

'De beste versie van jezelf'

 

In 30 dagen tijd helpen we jou om jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan het leven van je mooiste leven, zodat je die beste versie van jezelf kunt ZIJN.

 

Zet me op die wachtlijst!